Inspiration

JUPITER NEW AGE-

VIOLAS EKOSIDA

På denna sida visar jag lite olika tips som jag använder för att utveckla mina grönsaksodlingar samt var min inspiration finns idag.Numera har jag en ny kolonistuga på Skarpnäcks Koloniträdgårdsförening där jag odlar för husbehov eller också hämtar jag mat i naturen runt om i Skarpnäck..


Inspirerad av Anastasia och ekobyarnas odlingsmetoder odlar jag med Permakultur, EM -  effektiva mikrober, samt bokashi där man tar tillvara köksavfall och använder den som kompost. Jag använder täckodling och endast ekologisk gödning. 


Inspirerad av Dans Uhrboms Smoothies har jag sedan flera år tillbaka varje dag till huvudmål mixat bränn-nässla, kirskål och maskrosblad med frukter, mest äpplen som jag fryst in från tidigare skörd. Jag har fått äpplen av goda vänner eller plockat själv där ingen annan tagit vara på dessa äpplen.  Jag mixar bladen färska så länge säsongen tillåter och till vintern torkar jag bladen.  Då har jag ofta tillägg av lite köpesallader. Mixar i en matberedare eller blender blad och frukt, helst ekologiska, ibland med lite tillsats av andra grönsaker, vad som finns i kylskåpet. Jag känner att jag behöver dessa smoothies och de gör mig friskare.


Vi måste nu själva hela oss, tiden är inne och energierna blir bara starkare för att hela oss själva och planeten. De nya ekobyarna i Ryssland är tips på hur dessa fantastiska människor hjälper till att hela jorden.


Jag rekommenderar inte några som helst vaccinationer. Alla vaccinationer påverkar immunförsvaret, vilket inte är bra för framtida pandemier. dessutom sägs det att nanopartiklar som finns i vaccinet skadar vårt DNA och unga människor behöver inte alls vaccinera sig , risken finns också att de blir sterila. Bättre att stärka kropp och själ med näringsrik mat, meditationer och sällskap med andliga likasinnade människor.


Rekommenderar WakeUpGlobe.net, där jag har en grupp som heter Anastasia, som ännu bara är i startstadiet, välkommen nya medlemmar.