CD & DVD

CD OCH DVDFlute Meditation - Brahmarshi Patriji

Flute meditation är en guidad meditation med Bramarshi Patriji, grundare av den stora Pyramiden i Bangalore, Indien och Pyramid Spiritual Societies Movement, en rörelse för att sprida meditation oh vegetarianism på jorden.

Meditaionen är i grunden en enkel buddistisk andningsmeditation där man lagt till att händer och fötter ska hållas ihop för att energin i kroppen ska maximeras. Man kan också placera en pyramid på huvudet för att öka energin och frekvensen.

Bramarshi Patriji spelar också själv flöjt och accompanjeras av citar och tabla. Meditationen är delvis lugn delvis kraftfull för att öka energin.

CD - 51 min.

Pris 100 kr

Porto 24 kr

 AUM - Continuous chanting of Omkar for daily meditation

40 minuter lång CD där Aum upprepas om och om igen i ett långsamt tempo.

AUM - är ursprungsljudet, vilket man tror satte igång skapelsen och som berättas om i Vedaskrifterna. I Indien betraktas AUM som det mest heliga ljudet,vilket kan sjungas på olika sätt. Detta är en vacker och lugn inspelning som kan användas vid meditation eller som bakgrundsljud om man har svårt att sova. Sätt det på repetition och sov lugnt hela natten. 

Pris 80,00

Porto 24 kr tillkommer


Pyramid meditation


Från Pyramidcentret utanför Bangalore i Indien kommer dessa mediationshattar.

Sätt den på huvudet när du mediterar eller även annat intellektuell arbete. Pyramidenergin går in i ditt huvud. (Läs mer i boken om Pyramiderna, finns under böcker) Det går lättare att meditera och studera.


Pris 50 kr

Porto 66 kr tillkommer